Beholder v2.3.0 PARA HİLELİ APK, uzun soluklu macera, gizem ve ilerlemeli oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Creative Mobile studyosunun ustlendiği gectiğimiz aylarda Android platformuna giriş yapan mukemmel bir oyundur. Amacınız kontrolunu sağladığınız karakter ile bulunduğunuz apartman dairesinde insanları gizlice seyretmek, ilginc olayları takip etmek ve gorevleri tamamlamaktır. Beholder icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız puan hileli, gercek parayla satılan Blissful Sleep bolumunun kilidi acık olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, tum gorevleri kolayca tamamlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen gorevler, onlarca bolum, kullanabileceğiniz farklı araclar, uzun oyun suresi ve dahası sizleri bekliyor. Beholder v2.3.0 surumunde onlarca hatanın duzenlemesi yapılmış olup, oyun performansı artırılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Beholder Play Store ’da 19.99TL ’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Beholder MOD APK
Kurulumu Beholder v2.3.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Beholder 2.3.0 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Beholder 2.3.0 puan hile apk : oyuna giriş yaptığınızda puan miktarına bakmanız yeterlidir.
Beholder 2.3.0 hile apk : oyun icindeki ucretli Blissful Sleep paket acıktır.
BİLGİLENDİRME : Ayrıca Android 4.4+ sistem gereksinimi 4.0+ duşurdum cihazınız donanımsal olarak yeterliyse sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.