Merhaba, herkese selam. Bilgisayarımın ozellikleri i5-3330 CPU @ 3.00 GHz (4 cpus), NVIDIA GeForce GT 420, 8 GB RAM, Windows 10 64 Bit. Bu sistem ile Valorant veya LoL oyunlarında bir sure sonra oyunlar kendiliğinden kapanıyor. Bunun sebebini anlamış değilim. Riot Games'e ticket actım fakat bu sorunu hÂl cozemedim. Valorant icerisinde sıcaklık değerlerine MSI Afterburner ile baktığımda; GPU 45-50, CPU 58-63(saat ilerlediği surece bu sıcaklıklar artıyor) arası değerler yer alıyor. Bilgisayardan fazlasıyla anlamadığımdan dolayı hatam varsa affola. RAM 8 GB, Valorant icerisinde kullandığı RAM 4 veya 5 oluyor. Bilgisayar bana biri tarafından verildi. İlk geldiğinde işlemci soğutucu fanı donmediğinden dolayı bilen birine goturdum ve soğutucu fanı değiştirdim. Termal macunu da yeni surdurdum. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkurlerimi iletiyorum.
Gonderdiğim fotoğraflar ise bilgisayarımın aldığı değerler. Bilgisayar hicbir uygulama veya program calıştırmadığım zaman da nadir olarak kapanabiliyor. Dediği şey sadece "disk gozden gecirilecek."