Benim şikayetim ani donmalar ve ani FPS duşmeleri. Bilgisayarı ikinci el olarak almıştım ve acıkcası format atmaya uşendiğim icin boyle kullanmak istedim, aldığımda Windows 8.1 yukluydu eski bilgisayarımdan oyunlarım icin ayırdığım harddiskimi sokup yeni aldığım bilgisayara taktım herhangi bir sıkıntı yoktu. CS:GO oyununda grafik ayarlarını sıfırladığımda otomatik olarak sistemin oynatabileceği en yuksek secenekler geliyordu ama bilgisayarda virus varmış gibi masaustunde yenile yaptığım zaman arka planda bir şey calışıyormuş gibi farenin yanında bir şeyler donuyordu surekli. Format atmaya karar verdim ve Windows 10 kurdum mevcut driverlerin CD'leri elimde olmadığı icin internetten araştırarak anakart ve ekran kartı driverlerini manuel kurdum ses suruculeri de aynı şekilde yani sistem şu an guncel gozukuyor.
Ama aldığımda Windows 8.1 yukluyken en yuksek ayarlarda 180-250 ve dahada cıkan FPS değerleri Windows 10'a gectiğimde yarı yarıya duştu en yuksek ayarlarda şuan aldığım FPS değeri 120-170 ve daha da duşuyor aniden 70-80'e kadar duştuğu oldu ve yukarıda yazdığım sistemin oynatabileceği otomatik ayalar en duşuk ve orta seviye haline geldi. Sizden ricam onerileriniz var ise bana soyler misiniz?
İşlemci: Intel® Core i3-4160 CPU @ 3.60GHz Anakart: GIGABYTE H81M-S2V Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz RAM: GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modul Ekran Kartı: MSI R7 370 GAMING 2G 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 PSU: XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W MODULER GUC KAYNAĞI Formattan sonra FPS duşup cıkıyor diye ekstra fan taktırdım yinede fayda etmedi acaba sıkıntı neyden olabilir arkadaşlar?
-Msi Afterburner programını acıp birşeyler yuklemeye calıştım , yardımcı olur musunuz eksik olan değer varsa soyler misiniz.
-Resimler bunlar oyun ici ayarlar şuan yuksekte de aynı duşukte de duşukte biraz akıcı ama aynı şekilde takılmalar oluyor yuksekte biraz daha FPS duşuyor takılmalar yine aynı.
Dosya Ekleri