Arkadaşlar merhabalar.
Oncelikle sistemim:
GTX 1060 6 GB, i7 7700, MSI B150m Pro-VDH anakart, 8 GB RAM DDR4, Ben 2 gun once i5 6402p işlemci kullanıyordum ve AC Origins'de tam performans alamıyordum. Ultrada yaklaşık 40 FPS alıyordum. Ekran kartım ise yuzde 60 ile 70 GPU kullanımı sağlıyordu. Yani darboğaz yaşanıyordu. GTA 5'te ise 50 FPS alıyordum. Neyse i7 7700 işlemcim bugun itibari ile elime gecti kurdum ve calıştırdım. GTA 5 testimde ultrada 90 100'leri gordu yani i7 işe yaramıştı bu konuda.
Gel gelelim Origins hayal kırıklığı oldu. Neden derseniz testlere bakın Youtube'da. Toplamda benchmarkta 57 FPS alınıyorken bende ise 47 oldu ve CPU kullanımı orta seviyede oldu.
Neyse oyuna girdim dolaştım lakin GPU kullanımım 99 olmuyor ve 96-87 arası gidip geliyor yani sabit değil. i5'in ustune 700 lira koyup i7 aldım ama tam performans yine alamıyorum.
Sorunum anakartımdan mıdır? RAM miktarından mıdır? Ekran kartımdan mıdır? Oyunun kendisinden midir?
Oyunun kendisi desek neden testlerde 57 bende 47?
Son olarak oyunu en duşuk ayarda benchmark yaptım FPS ultradaki gibi 35'leri bile gordu. Bunun adı darbogazdır ama bu işlemcim ile imkanı yok darbogaz yaşayamam. Sizden yardım beklıyorum.
CPU sıcaklık 60-50 derece arası.
AC Origins'de GTX 1060 Tam Kullanılmama Sorunu
Oyun Yardım0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Yardım
- AC Origins'de GTX 1060 Tam Kullanılmama Sorunu