Değerli Arkadaşlarım veya Hocalarımız.
Kucuk bir Yazı Yazacağım fazla bir zamanınızı almaz sadece deneyimli arkadaşlardan veya hocalardan bilgi almak istiyorum.

evet arkadaşlar ben bu sene lise 4 de mezun oldum temelim fazla yoktu cok calıştım zamanımı cok harcadım derslere gece calıştım ama gel gelelim toplam sıralama 140 bin oldu tabi haliyle duruma uzuldum seneye bırakmaya karar verdim hedefim 20 bin den aşşagı inşallah ama cevreme baktığımda korkuyorum ben calışmasına calışırım da onlarda calışıyor onumdeki 140 bin kişi nin yarısı tercih yapsa 70 bin kişi kalır lise den bi 50 bin kişi gelse onumde 120 bin kişi var ben bu 100 bini gecmem icin ya onlar bir hata yapmalı benim yapmamam lazım yada benim onlardan bir farkım olmadı calışma sitili duzen vesayre yani etrafıma baktığım dada ilk sene 100 bine giren arkadaşlarım bu sene 40 bine cekmiş ben 140 binden 20 bin istiyorum tabi elbette calışacağım ama dediğim gibi onlarda calışacak yani sizce yapa bilir miyim yada yapan arkadaşlarım var mı dır bilgilendirir seniz sevinirim yada hocalarım ama lutfen gaz vermeyin ben sonuc ne olursa olsun gine devam edeceğim 20 bine cekme ihtimalim %5 bile olsa.