RAM 8 GBytes, DDR3, Dual Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 730 Anakart To be filled by O.E.M. İşlemci Intel Core i5 2400
Merhaba. Benim bilgisayarda eskiden CS:GO oynanıyordu ama şimdi oyunu acarken bir problem yaşıyorum. Bu forumda yaşadığım problemi yaşayan bir kişinin (cozulmuş) konusunu buldum ama benim işime yaramadı ve konu cozulduğu icin yorumda atamıyordum.
Benimle aynı problemi yaşayan kişinin konusunda sorunu cozen kişi konu sahibine Process Monitor raporunu paylaşmasını istemiş, konu sahibi paylaşmış ve konuyu cozen kişi "Nahimic kaldır dene" yazmış ama bende oyle bir şey yok sanırım.
Bende kendi Process Monitor raporumu paylaşıyorum umarım yardım eden olur.
Benim Process Monitor raporumu indirmek icin tıkla.

(cozulmeyen) aynı sorun:
CS:GO Calışıyor Ama Goruntu Gelmiyor

(cozulen) aynı sorun:
Cozuldu: CS:GO acılma sorunu

(Cozulen) aynı konuyu acan kişinin yazdıkları (altı cizili olanlar) ve SSleri:
Merhaba, benim PC normalde CS:GO acıyordu ama 1 ay once bir şey oldu ve artık acılmıyor. Oyunu ac dediğimde oyun acılıyor ama ne ekran ne de ses geliyor, altta CS:GO işareti bile cıkmıyor ama oyunda gozukuyorum. SweetFX, uyumluluk falan denedim olmadı oyunu silip yukledim olmadı. DirectX sildim yukledim olmadı her şeyim guncel. Neden acılmadığını anlamıyorum yardım edin ******. Oyun arkada calışıyor gozukuyor.

Dosya Ekleri Screenshot_2.png 342,8 KB · Goruntuleme: 16

Screenshot_1.png 334,1 KB · Goruntuleme: 14