Pirates Outlaws v3.50 PARA HİLELİ APK, sıra tabanlı ve strateji turundeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Fabled Game studyosunun ustlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız korsan karakter ve geminizle sular ustun ilerlemek, duşmanlarınızla mucadele etmek ve gorevleri tamamlamaktır. Pirates Outlaws icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Farklı adalar, ozel yeteneklere sahip karakterler, tehlikeli duşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Pirates Outlaws v3.50 surumunde yeni karakter, gorevler, bolgeler eklenmiş olup hatalar icin duzeltmeler yapılmıştır. STEAM uzerinden mobil cihazlara geciş yapan oyunlardan birisidir. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Pirates Outlaws Play Store ’da 9.19TL ’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler
[HİLELİ] Pirates Outlaws v3.50 MOD APK İNDİR – 130MB
[HİLELİ] YEDEK LİNK
[HİLESİZ] Pirates Outlaws v3.50 FULL APK İNDİR – 130MB
[HİLESİZ] YEDEK LİNK
Kurulumu Pirates Outlaws v3.50 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Pirates Outlaws 3.50 para hile apk : oyun icinde eğitim modunu bitirdiğiniz zaman paranız sınırsız olur.
Pirates Outlaws 3.50 şohret puanı hile apk : oyun icinde eğitim modunu bitirdiğiniz zaman paranız sınırsız olur.