The Sandbox 2 v0.5.5 MANA HİLELİ APK, aranızda eminim ki The Sandbox oyununu bilmeyen yoktur, gecenlerde 2.oyunu ile cıkış yapmasına rağmen beklediği ilgili goremedi ancak benim severek oynadığım yapımlardan birisidir PIXOWL studyosu tarafından geliştirilmektedir. Amacınız parmak hareketleriniz ile kontrol ettiğiniz yapı malzemeleri sayesinde kendi hayal dunyanızı inşa etmek ve gorevleri tamamlamaktır. The Sandbox 2 icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mana hileli, sınırsız karma hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz malzemeleri satın alabilir, parmaklarınızın ucundaki dunyayı kolayca şekillendirebilirsiniz. The Sandbox 2 birinci oyunun aksine daha gelişmiş ve geniş cevreye yayılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. The Sandbox 2 Play Store’da yeni olduğundan pek indirilmesi yoktur.
Oyunumuzdan Goruntuler

The Sandbox 2 v0.5.5 MOD APK İNDİR – 91MB
Kurulumu The Sandbox 2 v0.5.5 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
The Sandbox 2 0.5.5 mana hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
The Sandbox 2 0.5.5 karma hile apk : oyuna giriş yaptığınızda karma miktarına bakmanız yeterlidir.

UYARI : oyun bazı cihazlarda calışmayabilir, yapımcı kaynaklı bir sorundur ilerleyen surumlerde duzeleceğini duşunuyorum.