Benim Konuşan Tomum v3.5.2.101 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler uzerine guncel surumunu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Outfit7 studyosunun ustlendiği dunyaca unlu bir oyundur. Amacınız sahibi olduğunuz kedinin tum ihtiyacları ile ilgilenerek buyutmek ve onunla mini oyunlar oynamaktır. My Talking Tom icinde yaşanan maddi sorunlardan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede kediniz icin dilediğiniz yiyecekleri satın alabilir, tum kıyafetleri giydirebilir veya evinizi luks bir şekilde dizayn edebilirsiniz… Kedinizin karnını doyurmak, onu yıkamak, mini oyunlar oynamak ve dahası parmaklarınızın ucundadır. Benim Konuşan Tomum v3.5.2.101 surumunde yeni mini oyun eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Benim Konuşan Tom’um Play Store’da 9.370.000’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Benim Konuşan Tom MOD APK
Kurulumu Benim Konuşan Tomum v3.5.2.101 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Benim Konuşan Tomum 3.5.2.101 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.