Benim Konuşan Hank’im v1.0.0.534 PARA HİLELİ APK, android platformuna gectiğimiz gunlerde giriş yapan yapımcılığını dunyaca unlu Outfit7 studyosunun ustlendiği My Talking serisinin yeni oyunudur. Amacınız kontrolunu sağladığınız sevimli bir o kadarda komik kopek ile maceralara atılmak, gorevleri yapmak ve onun her turlu ihtiyacıyla ilgilenmektedir. My Talking Hank icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, tum eşyaları kullanıma acık şekilde sunuyorum bu sayede Hank icin en iyi ekipmanları satın alabilir, kaliteli yiyecekler ile besleyip, gorevleri rahatca tamamlayabilirsiniz…Fotoğraflarını cekmeniz gereken onlarca hayvan, zorlu gorevler, komik ortamlar ve dahası sizleri bekliyor… TURKCE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Benim Konuşan Hank’im Play Store’da yeni olduğu icin pek indirilmesi yoktur.
Oyunumuzdan Goruntuler

Benim Konuşan Hank’im v1.0.0.534 MOD APK İNDİR – 79MB
Kurulumu Benim Konuşan Hank’im v1.0.0.534 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Benim Konuşan Hank’im v1.0.0.534 para hile apk : oyun icinde dilediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, paranız azalmaz daima artar.

Benim Konuşan Hank’im v1.0.0.534 elmas hile apk : oyun icinde dilediğiniz gibi elmas harcayabilirsiniz, elmas miktarınız azalmaz daima artar.