Kingdom New Lands v1.2.7 FULL APK, siteden aldığım istekler uzerine guncel surumunu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Raw Fury firmasının ustlendiği Android platformunun populer oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız karakter ile fakir koylerden gecerek para dağıtmak, yaratıkları karşı savaşmak ve gorevleri tamamlamaktır. Gizemli ortamlar, farklı işlerle uğraşan halkınız, hayvanlar ve dahası sizleri bekliyor. Piksel oyunları seviyorsanız oynamaktan fazlasıyla zevk alacağınızı duşunuyorum. Daima ileri gidin ve bilinmeyen toprakları fethedin. Steam uzerinde geciş yapan oyunlardan birisidir. Kingdom New Lands v1.2.7 surumunde koklu hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Kingdom New Lands Play Store ’da 36.99TL ’dir, yeni olduğu icin pek indirilmesi yoktur.
Oyunumuzdan Goruntuler
Kingdom New Lands v1.2.7 FULL APK İNDİR – 63MB
KURULUMU Kingdom New Lands v1.2.7 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
BİLGİLENDİRME : oyuna hile yapınca sorun oluyor bu yuzden FULL APK olarak sunuyorum ayrıca yuksek Android surum gereksinimini duşurdum, Android 4.0+ ustu sorunsuz calışmaktır.