Middle-earth Shadow of Mordor oyununda sorun yaşıyorum oyun orijinal. AMD HD 6610M ekran kartına sahibim fakat bu kartla oyunu acamıyorum sorun yaşıyorum ve Low ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum. Oyunu ayarlardan yuksek performans ayarında acıyorum o ayarda da sıkıntı yok internette boyle ayar buldum;

Başlattan Regedit'i acıyoruz sonra allta yazdığım yolları takip ederek dosyanın değerini 1 den 0'a ceviriyoruz ve sıkıntımız cozuluyor.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWindowsRequireSignedAppInit
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeMicrosoft Windows NTCurrentVersionWindowsRequireSignedAppInit

NOT: Eğer 2. sıradaki yolda ''RequireSignedAppInit'' yoksa sağ tıklayıp yeni ''DWORD'' dosyası oluşturup ismini ''RequireSignedAppInit'' yapıp değerini 0 verin.

Fakat bu ayarı da yaptım olmadı ve sırasıyla girsem bile "RequireSignedAppInit" bu yoktu her ikisinde elle ekledim sorunu nasıl cozebilirim?

Resimlerde boyle gozukuyor;

NOT: Bu goruntu benim değil ben cekemedim cekince siyah ekran olarak kopyalıyor. O yazan yerde Intel® HD Graphics 3000 yazıyor ve ekran cozunurluğu 1366 x 768 kendi onerilen ayarlarla acıyorum.

Bu başlık ne? Ben oyunlarda değil sadece bu oyunda oyle diğer oyunlarda sorun yok. Başlık konuyla alakası yok.. Konu başlığı değiştiren oruclu mu?