Benim Konuşan Angelam v3.1.3.37 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler uzerine guncel surumunu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Outfit7 studyosunun ustlendiği Android platformunun populer oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız sevimli kedi Angela ile bulunduğunuz ev icinde hem gorevleri tamamlamak hemde keyifli bir hayat surmeye calışmaktır. Benim Konuşan Angelam icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede kediniz icin istediğiniz eşyaları satın alabilir, dilediğiniz gibi ozelleştirebilirsiniz. Onlarca gorev, farklı mini oyunlar, tamamlamanız gereken cıkartmalar ve dahası sizleri bekliyor. Benim Konuşan Angelam v3.1.3.37 surumunde yeni eşyalar eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Benim Konuşan Angela ’m Play Store ’da 7.550.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Benim Konuşan Angelam MOD APK
KURULUMU Benim Konuşan Angelam v3.1.3.37 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Benim Konuşan Angelam 3.1.3.37 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Benim Konuşan Angelam 3.1.3.37 elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınızda elmas miktarına bakmanız yeterlidir.