Ben GTA IV oyununu Steam uzerinden aldım. Otomatik olarak 1.0.8.0 surumu oldu. Ben buna eskiden mod falan yaptığım icin biraz daha keyifli oluyordu. Bugun tekrar baktığımda, bir suru mod yukleyicisi denedim hicbiri calışmadı. Biraz araştırdım, bu 1.0.8.0 surumunde mod calışmıyormuş. Sadece arac yukleniyor. Ben tekrar 1.0.7.0 yapmak istiyorum. Zaten coklu oyuncuda oynamıyorum. Fakat 1.0.7.0 surumu icin karşıma hep korsan oyun icin cıktı. Bende oyunu bozmayayım diye yapmadım. Ben bu 1.0.7.0 surumunu nereden indirebilirim?

Bir de 1.0.7.0 yaptık diyelim. Steam yine oyunu 1.0.8.0 yapar mı? Eğer yine 1.0.8.0 olursa nasıl 1.0.7.0 surumunde kalmasını sağlarım?

Biraz araştırınca buldum.
Cozum: İlk olarak 1.0.7.0 surumunu indireceksiniz. Bildiğiniz gibi karşınıza korsanlar icin cıkacak. Bu yuzden onları indirmeyin oyun bozulabilir.
İlk once bunu indirin: GTA 4 GTA IV Patch 1.0.7.0 (28.05.10) Mod - GTAinside.com
Merak etmeyin orijinal oyun icin. İndirdikten sonra icinde olan dosyaları cıkartıyoruz ve bir klasorde topluyoruz. İcinde ''UpdateTitle'' isimi uygulamayı calıştırıyoruz. Dikkat edin iki tane var. Yanlış olanı yuklemeyin. İkisinin ismi birbirine benziyor. Şimdi bir kere ileri diyoruz ve bekliyoruz. Bilgisayarda bulunan boş alanı falan ayarlıyor sonra oyunun yerini kendisi otomatik buluyor. Daha sonra yonetici izni vererek programı kurmasına izin veriyorsunuz. Kurduktan sonra bir pencere gelecek. Oraya hicbir şey yazmadan cıkış yapın. Bu kadar. Daha sonra emin olmak isterseniz oyun klasorunu acın. GTA IV yazan yere gelin uzerinde bekleyin. Bekledikten sonra ufak bir pencerede bilgiler yazacak eğer 1.0.7.0 yazıyorsa işlem tamamdır.

Boyle olması lazım: