Benim Konuşan Tomum 2 v1.0.2001.25 PARA HİLELİ APK, kedi tomun oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Outfit7 Limited studyosunun ustlendiği Android platformuna gectiğimiz gunlerde tamamen giriş yapan mukemmel bir oyundur. Amacınız kontrolunu sağladığınız kedi tom ile bulunduğunuz ev icinde gorevleri tamamlamak, onun tum ihtiyacları ile ilgilenmek ve mini oyunlarla iyi vakit gecirmesini sağlamaktır. Benim Konuşan Tomum 2 icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız yıldız hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, istediğiniz eşya, kıyafet ve yiyecekleri satın alabilirsiniz. Onlarca eşya, komik sesler, mini oyunlar ve dahası sizleri bekliyor. Benim Konuşan Tomum 2 v1.0.2001.25 surumunde tum dunya icin sunulmuş olup, yeni etkinlikler sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. TURKCE dil desteği mevcuttur. My Talking Tom 2 Play Store ’da 45.000’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Benim Konuşan Tomum 2 MOD APK
Kurulumu Benim Konuşan Tomum 2 v1.0.2001.25 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Benim Konuşan Tomum 2 1.0.2001.25 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Benim Konuşan Tomum 2 1.0.2001.25 yıldız hile apk : oyuna giriş yaptığınızda yıldız miktarına bakmanız yeterlidir.