RAM Tforce 8gb 3200 mhz Ekran kartı GTX 1050 Anakart H410m h v3 İşlemci İ3 10100f
2. monitoru taktık ardından Steam'e girdim o sırada Ethernet kablosu temassızlık yapıyordu. CS:GO guncelleme gelmiş onu bir guncelliyordu bir ağ yok diyordu o sırada yanlışlıkla ayağım prize takıldı bilgisayar kapandı. Ethernet'i duzelttim sıkıntısız calışıyor ama Steam'i actığımda CS:GO silinmiş gibi gosteriyordu. Tekrar indir dedim dosya konumundan CS:GO'yu buldu ve indirmeme gerek kalmadı. Ama bu sefer guncellemeyi yaparken en sona geldiğinde diske yazma hatası dedi. Daha sonra CS:GO'yu tamamen silip yuklemek istedim belki dosyaları bozmuşumdur dedim. Hatta acaba sorun CS:GO'da mı diye bakmak icin başka bir oyun yuklemeyi denedim. O yuklendi. CS:GO ilk başta internet yok dedi indirme sırasında ama o sırada sıkıntısız video izliyordum. Kontrol de ettim internette bir problem yoktu. Devam ettirdiğimde tekrardan diske yazma hatası dedi. Steamworks ortak depoları nda ise bozuk guncelleme dosyaları dedi. Sorunu nasıl cozebilirim acaba?