havalı ve populer olmak icin oneriler ve yaşayanların tavsiyeleri.

(bu kızlar icin biras)
1.GUN

Şimdi eline sınıf listesini al bak ve cevrendeki en cool ve en havalı 2 kızı sec.Sonra onları ara ve hal hatırlarını falan sor.Sonra onlarla duygularını paylaş onlarla yakınlaş arada bi hediye al.Sonunda seninle daha yakın bir arkadaşlık kurmak isticeklerdirsonunda 3lu bi grup kurun.butun sırlarınızı ve icinizden geleni birbirinize soyleyin.ve hedeflerinizden biride populer olmak olsun.

2.GUN

Okulda hep beraber gezin başka kızları meraklandırın ve derste arada bir birbirinize bakıp sessizce guluşun aynı zamanda tenefustede bazen sıraların ustune oturup havalı havalı konuşun ve birbirinize takılın;
"ooo sende coşmuşsun kızımmm!"
"ewt şekerrrr"
"haahahahah"
"varya bu gecen gun bide beni aramış nerde kaldın dio hahah cok şekrsin yaaa"""
"hahaha"
"siz gecin dalganızı hahahahahah"

Bu konuşma bi ornekti siz başka bişilerde bulabilirsiniz.

3.GUN

Bugun tenefuslerde sizinle gezmek istiyenlere "ama ben bisim grupla takılcam laklak yapcaz"deyin kıskanclıktan catlıcaklardır.Ayrıca duşmanların zayıf yonunu bulun ve tam 12den vurun.

ben cok populer biriydim liseye gectim yine ortaokulda yaptıklarımı yaparak populer oldum seve seve sizlerle paylaşıcam:
populer olmak icin oncelikle herkesin kendine yaptığı o tarzdan kacının.ne o ole kısa etek gomlek dışarda icinde siyah boğazlı..oğrenciyiz abi biz ..!! oncelikle oğretmenlerinizin gozune girin derim hicbir oğretmenle takışmayın ve kendinizi resil edicek laflardan kacının..bunun en kolay yolu kimseyle takışmamaktır aslında..ama korkakda olmayın hakkınızı herzaman koruyum hatta başkalarınında hakkını koruyun..havalı olmak havalılarla takılmak değildir havanızı kendinz yaratın , sınıfta hic arkadaşı olmayanlarla arkadaş olunki sizin arkanızı kollasınlar..dersleriniz iyi olsun mesela ben her zaman sınıf birincisiydim.ama asla eğlenceden geri kalmayın.eğer biryerlere gidilicekse birinin sizi davet etmesini beklemeyin buna gerek yok.dedim ya knedi havanızı oluşturun yani milleti siz toplayın hadi millet bakırkoy yapalım fln diyin.ztn eğer sizin arkadaş olduğunuz o yanlız kalanlar sizle mutlaka gelirler o yuzden cevre kalabalık olur ve herkes gelmek ister.erkekleride es gecmeyin aranız iyi olsun.hatta kankadan ote olun mesela bnm en ykaın arkadaşım hep erkekti..ama sakın kaşar olmayın birini severseniz uzun sure bağlanın..kıyafet vs size kalmıştır ama cok dağıtmayın kendiniz..yoksa tek başardığınız serseri ozentisi olmak olur..ayrıca suslu olun guzel olun ama abartmayın insanları dış gorunuşuyle yargılamayın.unutmayın siz yardım eder ve severseniz karşıdakilerde size yardım eder ve sizi sever..havalı olucam diyede kimseye benzemeyin ole okulun zenginlerine fln yılışmayın..şahsen bn okulun zenginlerindendim vede bana ole havalı olmak icin yılışanları anında defettim.gercek arkadaşlar buldum , şimdi hepsi arkamı kolluyor vede asla yanlız kalmıyorum.ha bide muzikle filmlerle fln aranız iyi olsun mesela yabancı artist aktor ne varsa tanıyın ve lafı acıldığında cokda kasıntı yapmadan haa omu izledim onu ya superdi fln diyin.ama sakın kasıntı olmayın ole her konuda fikri olanlar her konuda lak lak konuşanlar sevilmez pek..

kesinlikle okulun belli başlı erkekleriyle haşır neşir olun okuldaki neredeyse herkesn msni ve tlfn numarsı olsn.sacınızı duzleştirerek gidin okula etek boyunuz ne uzun nede cok kısa olsn ortasını bulun ama dizustu olsn cnku unutmyn cok uzun olursa eziq cok kıssa olursa kaşar olursnz.ayrıca muzikle aranıs ii olsn.gitar veya bateri calın ve hicbi konseri kacırmayn mumkunse rock konseri olsn.haftsonu gzmelerini aksatmayn deişiq deişiq converseler ve vanslar giyn yazın hava guneşli olsada soğukken bile kısa crp gyn ve siyah olsun beyaz olrsa kıro olrsnz.bi erkektn ayrılp oburuyle cıqın o zmn cok gzl bri olrq gorulursunz ayrıca espri yeteneiniz gelişmiş olsn.hftasonu gezmelerinde erkeklerde olsn ayrıca oğretmenlerle cok haşır neşir olmayn ama ynede dersinize calışın okula giderken az ama belli olck şkilde kalm surun ve deişik deişik rock tarzı bileklikler takın.gomleiniz veya herneyse formanız tişort fln mutlaka dışarda olsn ve icinize siyh tişort gyn eer giydins gomlekse duğmelerini acın icndeki tişort gornsun.okulun gzl ve zngin kızlryla arnz ii olsn ayrıca havalı ve zengn abla abilerinzlede arans ii olsn sizi korusunlar ve dierleri sisdn korksun laf edemesinler msjlarda ve msnde bzı harfleri yzmyn ama anlaşılck şkilde daa smpatik olur.mutlaka dar kotlar ve rock tarzı giyinin azcıkta cılgın olun.bazn torenlere katılmyn okulun tvaletnde kanqalarınızla saqlanın ve kanqalarınısla birbirinise ve eziklere isimler takın

POPULER OLMAK İCİN KURALLAR

+Ayakkabın ve giyeceğin ceket uyumlu olsun.

+Eğer converse giyiyorsan ve izin veriyorlarsa iki converse'in de bağcıkları farklı renklerde olsun.Mesela converse'in pembeyse birinde pembe bağcık,diğerinde siyah veya gri bağcık olabilir.Cok şeker ve havalı olur!

+Birinci yazıda da belirttiğim gibi,yasak yoksa mutlaka sacını sal.Eğer o gun sacın kotuyse topla.-Veya izin verilmiyorsa sacını yandan ve yukardan topla.

+Cantana ve eteğine anahtarlıklar,rozetler tak.Mumkun olduğunca kişiselleştir yaniGoren bakakalsın

+İnsanlara hakettikleri kadar değer ver.Bu cok onemli.Cok yakın bir arkadaşınla gezerken onunla cok samimi olabilirsin ama sınıfında sana pek yuz vermeyen havalı bir kız var diyelim.Ona surekli espriler yapıp,konuşursan sana yuz vermemeye devam eder.Bu yuzden sen de cok yuz verme,soğukkanlı ol demiyorum,ama cok yuz verme.Gozune girmeye calışma.Bu sayede seninle arkadaş olmak isteyebilir ve hep kendinden bahsetmeyip, seni de dinler

+Esprili ol.Sınıfta pek populer olmayan kişileri bile guldur.Onlara da bi derecede yakın ol yani.Boylece herkesin sempatisini kazanabilirsin.Sınıf arkadaşlarının halini hatrını sor.Ama bunu yaparken rahat ol.Tabii gerektiğinde gizemli ve cool da takılman gerek

*Eteğine rozet tak(1 veya 2 tane olsun fazla abartma)
*Saclarını tenefuslerde ve salmana kızmayan oğretmenlerin dersinde sal.(mutlaka ole 2-3 oğretmen vardır.)
*Derste bacak bacak ustune at.

Ve davranışlar:
*Kendini kanıtlama cabasında olma.Cool ol.Ama gulumsemeyi unutma!
*Erkeklere karşı cok rahat ol.
*Derslerine calış.Ama inek olma.Derslere ve eğlenceye yeterince zaman ayır.Sınavlara cok ama cok iyi calış!(birkac gun onceden başlayarak hergun 2-3 saat calış)
Derste cok konuşma oğretmenden azar işitmemelisin!