Resim bana ait degil fakat aynısı bende oluyor ve sadece Valorant'ta oluyor.
Valorant Vanguard hatası
Oyun Yardım0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Valorant Vanguard hatası
-
15-10-2022, 09:16:41Merhaba 1 hafta once bir hatayla karşılaştım ve hala devam etmekte, arkadaşlarımla Valorant oynamak icin bilgisayarı actım fakat oyunu başlattığımda monitorum kilitlendi ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. 1 2 şey yaptım biraz araştırdım ve hatayla karşılaştığım gece pek bir şey değiştirmediğim halde duzeldi. 1 gun boyunca bir şey olmadı gunun sonunda yine aynı hatayı almaya başladım. Valorant dışında CS:GO, Rocket League, Minecraft, Fall Guys, gibi oyunlara girdim sıkıntısız bir şekilde oynadım bugun yine bir şey yapmadım fakat Valorant acıldı spike rush gireyim dedim aradan 20 saniye gectikten sonra monitorum yine kilitlendi ve bilgisayarım kendini yeniden başlattı. Sonrasında bir şey fark ettim normalde sistem tepsisinde Valorant Vanguard olması gerekirken olmadıgını fark ettim arkadaşıma sordum sende Vanguard gozukuyor mu diye kendisi evet dedi normalde bende gozukuyordu 1 hafta onceye kadar bilgisayarımı actığımda otomatik Vanguard kendiliğinden acılıyordu fakat bu hafta acılmadığı gibi oyunum surekli cokmeye başladı. Ticket attım ama yine de yaptığım şeyleri yapmamı istediler yine olmadı bu hatayla karşılaşan ve cozumunu bilen varsa yazabilir mi?
Resim bana ait degil fakat aynısı bende oluyor ve sadece Valorant'ta oluyor.