Selam. Uzun suredir devam eden bi sorunum hakkında yardım istiyorum sizden. Sistem ozelliklerim:
Intel duo 2 quadcore Q6600 2.6 ghz RAM GSkill 4 GB 1333 mhz ddr3 MSI G41 p43 combo anakart 2x WD 250 GB 7200 rpm 64 mb hdd Asus AMD HD6570 1 gb 128 bit Win 10 home 64 bit (Bu sistemle Rise of Tomb Raider, Dying Light gibi oyunları bitirdim) Sorunun ne zaman başladığını hatırlamıyorum ama onceden LOL'de ve diğer oyunlarda yuksek FPS alırken şu an cok duştu. Sistem 5-6 yıllık belki daha fazla dedim ekran kartının omru bitmiştir belki indirimdeyken AMD R7 250 MSI ekran kartı aldım. Sistemime en uygun guzel bi ekran kartıydı. Ekran kartı geldiği gibi taktım direkt. LOL'u bilen bilir oyun başlayınca basedeyken falan minyonlar cıkana kadar 150 160 FPS'leri gosteriyor ama sonra duşuyor. 60 70 civarına daha sonra TF'lerde falan 40 45'e duştuğu oluyor. Yani anlayacağınız anormal bi durum. Biliyorum sistem eski falan ama oyunlar dışında cok guzel performansı var o yuzden değişmeyi duşunmuyorum. Sadece donanımsal arıza varsa o parcayı değişmeyi duşunuyorum
sizden istediğim sorunun neyden donanımsa hangi donanımdan yazılımsa hangi yazılımdan kaynaklandığını tespit edebilmem icin oneriler. Mesela HDD'ni HD Tune programıyla taramalısın gibi oneriler.
R7 250 sistemde duşuk performans
Oyun Yardım0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- R7 250 sistemde duşuk performans