Nasıl keylogger yemiş olabilirim?

Olay şoyle oldu. Gecen yıl Subat ayında telefondayken Google oturumu kapandı, şifren değiştirildi diye. O sırada guvenli cihaz annemin telefonu idi ve kardeşimin elindeydi diye o yaptı sandım nedense. Neyse, bir iki ay gecti Face hesabımın guvenlik giriş kısmına baktım, bir suru yerden giriş yapılmış. Amerika, Vietnam gibi (VPN kullanmıyorum). O zaman bir irkildim direkt şifreyi falan değiştirdim. Bağlı olduğu Yahoo hesabıma baktım garip garip şeyler vardı. O aralar T.O.S'de veri sızıntısı olmuştu herhalde, o yuzdendir dedim. Neyse 1 ay daha gecti, LOL hesabıma girdim bir de ne goreyim, acıklama kısmında kufur var ve 1 oyun atmış giren. Dedim bu kadar şey tesaduf olamaz. Keylogger ya da trojan bulaşmış. Zaten korkudan bilgisayarı uzun zamandır acamadım. O derece tırsmıştım ki Yahoo hesabının şifreyi bile değişmemişim. Sınav senem diye kaldırdım PC'yi sonra Ocak ayında aklıma geldi, Yahoo hesabıma girdim. Benim bile unuttuğum Instagram hesabıma giriş yapılmış (hesap onemsiz, kullanmadığım). Sonra değiştirdim şifreyi (onemli şeyler yoktu mailimde en fazla Steam, onu da calsalar uzulmezdim acıkcası). Neyse sadede geleyim uzatmadan. Korsan program oyun cok nadir indiririrdim Mount and Blade ve PES indirmiştim. İndirdiğim yer de bilinen indirme siteleriydi acıkcası. Virus bunlardan mı bulaşmıştır? Başka turlusu aklıma gelmiyor cunku. Ve 360 TS, Malwarebytes, bazen de Defender ile tarama yapıyordum bir şey cıkmıyordu.

Bu olaylardan sonra bayağı kaygılanmaya başladım. Ya başıma bir şey gelirse diye 9 ay gecti neredeyse ama hÂla korkuyorum.

+Bugun bilgisayarı acmaya karar verdim AVG bir bildirim yolladı.

Dosya Ekleri 20200311_064511.jpg 389,6 KB · Goruntuleme: 124