Cok değişik bir şeye tanık oldum. Birkac gun once kendi kendine bir sayfa acıldı "windowsdefender.club"diye ama ESET bunu tehlikeli sayfa olarak algılayıp engelledi. ESET bayağıdır da guncel değildi guncellemek istesem Windows da guncelleme atacak Son Windows 10 Guncellemesi, Masaustundeki Her Şeyi Siliyor bu haberden sonra vazgectim sonucta masaustunde cok fazla onemli dosya var şirket ile ilgili, haberdeki guncelleme kodu yoktu zaten benim guncelleme listemde ama ben yine de riske atmak istemedim. 6 gun sonra tekrar aynı sayfa acıldı ESET yine engelledi bilgisayarı tarattım, gorev yoneticisine baktım ama bir sorun yoktu. Bende dedim bari guncellemeleri 7 gun durdurayım ESET'i guncelleyeyim, oyle yaptım siteyi kendim actım ve ESET engellemedi ve bu yazıyla karşılaştım: "Yukarıda gosterilen Sponsorlu Listeler ucuncu taraflarca otomatik olarak sunulur. Ne Parkingcrew ne de alan adı sahibi reklamverenlerle herhangi bir ilişki surdurmemektedir." ve altında da gizlilik politikası vardı aşağıda paylaştım. Sizce bu ESET'in zorla guncelleştirmek icin yaptığı bir şey mi?

Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 74,6 KB · Goruntuleme: 35