BeşiktaşBaşkanı Ahmet Nur Cebi, Vodafone Park'ta duzenlenen sponsorluk basın lansmanında gundeme dair acıklamalarda bulundu. Teknik Direktor Valerien İsmael'e cok guvendiğini vurgulayan Ahmet Nur Cebi, "Ben hocama guvendiğimi soyledim. Guvenmeye devam ediyorum. Kendisinin bircok artı ozelliği var. Ancak daha once ifade ettiğim kupayı, bu seneki şampiyonluğu Valerien Ismael ile kaldırmayı planladım. Hocamızla yola devam etmeyi, onunla beraber bu sene şampiyonluğu kazanmayı ve kupayı onunla beraber kaldırmayı planladık. Fikrimde bir değişiklik yok" diye konuştu.
TARAFTARIMIZ OYUNA GELMESİN
BaşkanCebi şoyle devam etti: "Farklı herhangi bir durum soz konusu değil. Hocayla sozleşmem boyunca devam edeceğim. Medyada da bircok konuda aşağıya cekme var. Hocayı değersizleştirmeye calışan bir kesim medya var. Beşiktaş'ın en iyi takım olduğunu herkes biliyor. Başarılardan uzaklaştırma yolu Beşiktaş'ı iceriden ve dışarıdan karıştırmaktır. Hicbir şekilde amaclarına ulaşamayacaklar. Lutfen taraftarlarımız bu oyuna gelmesin. Taraftarın hocasına ve oyuncusuna sahip cıkmasını istiyorum. Hoca ile futbolcular arasındaki mutluluğu en iyi bilenlerden biriyim."

ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR
BaşkanCebi, son zamanlarda algı operasyonu yurutulduğunu belirterek, "Valerien Ismael'in icine duşurmeye calışıldığı bir durum soz konusu. Ozellikle sosyal medyada Beşiktaş yonetimi ve başkanına duzenlenmiş, tezgahlanmaya calışılan bir komplo var. O da hocanın aşağıya cekilmesi, hocayla futbolcular arasında bir şeyler varmış gibi algılar yapılarak, takımın başarısız olmasını isteyenler var. Bircoğunun bu işi şu andaki muhalefet olduğunu iddia eden kişiler tarafından ozellikle maddiyet karşılığı yurutulduğunu iyi biliyorum" dedi.