Arkadaşlar selam. Anlatacağım olay yaklaşık 7-8 ay oncesine ait. Bir gun telefonda takılırken YouTube kendiliğinden cıkış yaptı. Şifren değiştirildi diye. Sonra mail hesabım telefona bağlı olduğu icin kurtardım. Fakat sınava hazırlandığım icin pek takmadım (biliyorum cok sacma). Neyse 3-4 ay gecti canım sıkıldı, Facebook hesabıma bakayım dedim. Giriş hareketlerine bakınca bircok farklı giriş yeri gordum. Hepsi de yabancı ulkelerden. Sonra Twitter'e baktım aynı durum onda da gecerli. Oyun hesabıma baktım başkası girmiş oyun atmış. Dedim kesin keylogger veya trojan yedim. Beni en cok şaşırtan ise her gun virus taraması yaparım hem de 2 -3 programdan (Malwarebytes, 360TS, Windows Defender. Ve biraz evhamlı olduğumdan bilgisayarda onemli şeyleri girmem (kredi kartı vesayre) sadece bir defa osym şifremi girdim. Yakın zamanda da değiştim. Sizce nasıl olmuş olabilir?
Ek bilgi: Hesaplarımın hepsine girilmiş fakat hicbirinin şifresi değiştirilmemiş en garibide bu. Facebook hesabımın şifreyi değiştirdim ertesi gun e mailime Facebook hesabınıza giriş yapılmaya calıştı diye mail geldi. İşin garibi hesaplarıma giriliyor fakat hicbir şey yapılmıyor.