Oyunculuk Kursu eğitimimizden en az 15 gun once kaydınızı yaptırın, eğitiminizi hem ekonomik hem de Turkiye’nin en iyi oyuncularından alın.
Sahnelerin Yıldızı Olacaksınız!
Tiyatro, dizi ve sinema sahnelerinde oynamak, oyunculuk mesleğinin bilgi ve becerilerine sahip olmak istiyorsanız doğru yere geldiniz! Oyunculuk kursu ile sahnelerin yeni yıldızı siz olabilirsiniz.
Sahne stresinizi yenmenizi sağlayacak, icinizdeki yeteneği ortaya cıkaracak, cast ajanslarının ust sırasında yer almanızı sağlayacak olan Oyunculuk kursları, kaliteli eğitimi sizlerle buluşturuyor.
İster kendiniz isterseniz arkadaşlarınız icin Oyunculuk Kursu fırsatından yararlanmanız mumkun. Oyunculuk kursu fiyatları duşunulduğunde sizi korkutan bu eğitimi ekonomik şekilde almak cok kolay. Turkiye’nin en iyi sanat kursu Sinema Akademi sizlere kaliteli fiyatların yanında:

%100 Oğrenme Garantisi
Uluslararası Eğitim Standardı
Alanında Un Yapmış Eğitmenler
Ders Telafi İmkanı
Uygulamalı Eğitim Programı
Katılım Sertifikası sunuyor.
Oyunculuk Kursu kampanyasından yararlanmak icin hemen eğitim danışmanlarımızı arayın, kaydınızı yaptırın. Sizi sahnelerin vazgecilmez oyuncularından biri haline getirecek olan bu eğitimi kacırmayın…
Ders programını incelemek ve Oyunculuk Kursu fiyatları, eğitmenleri hakkında bilgi almak icin sayfamızı ziyaret edin.
http://www.sinemaakademi.com.tr/egitim/oyunculuk-kursu
Sinema Akademi olarak her biri alanında uzman sinema kursu eğitmenleri, akademisyenler, sanatcılar, konservatuar eğitmenleri, sanat yonetmenleri ve danışmanlar ile birlikte kariyerine yon vermek isteyenlere eğitim vermek amacıyla kurulduk.
Sinema Akademi olarak Diksiyon, Beden Dili, Spikerlik-Sunuculuk, Yonetmenlik, Yapımcılık, Yaratıcı Drama ve Şan dersleri başta olmak uzere sinemayı oluşturan her branştan eğitim almak isteyen kişilere diledikleri derslerde grup ve ozel eğitimler vererek kariyerlerini şekillendirmelerine, uzmanlık alanlarını belirlemelerine yardımcı olmaktayız.

Sinema Akademi uluslararası standartlarda ders programları hazırlarken yeteneklerinize ve ilgi alanlarınıza gore profesyonel dunyanın kapılarını aralıyor.
Turkiye’nin En İyi Eğitmenleri
Uluslararası Eğitim Standardı
%100 Oğrenme Garantisi
Ders Telafi İmkanları
Ekonomik Odeme Secenekleri
Ozel Ders Programları
Uygulamalı Eğitimler
Katılım Sertifikası

İletişim Bilgileri
Sinema Akademi – Genel Merkez
Adres: Hat Boyu Cıkışı Sk. No:32 Bakirkoy – İstanbul
Cağrı Merkezi: 0850 532 30 40
Email: [email protected]
Nerelerdeyiz: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit
Daha fazla bilgi icin sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
http://www.sinemaakademi.com.tr