Selamlar oncelikle herkese,
Bilgisayarımda torrent vs. hic kullanmadım, bildiğim kadarıyla virus bulaştıracak bir şey de yapmadım (bilmediğim setup dosyası kurma vs. ). Fakat gecenlerde oyun oynarken aşırı yuksek gecikme olduğunu fark ettim (200 msten aşağı inmiyordu ve surekli artıp indiği oldu. ). Sonra evdeki diğer cihazlardan kontrol yaptığımda onlarda bir yavaşlık olmadığını, sadece bilgisayarımda olduğunu fark ettim. Nedense bilgisayara restart atmak istedim ve PC kapatılırken "bilgisayarı kapatmayı engelliyor deyip bir "g" isminde exe dosyası gozuktu. Daha sonra 1-2 sn icin de PC kapandı. Araştırdığımda truva ATI olduğunu oğrendim fakat internette yazdıkları semptomları gormuyorum. PC yavaşlar vs. diyorlar hicbiri yok. Daha sonra belki yanlış alarmdır deyip aynı şeyi bir daha alacak mıyım diye bir daha restart attım ve aynı şeyi aynı şekilde bir daha gordum. Daha sonra hemen PC'ye antivirus taraması yaptırdım ve bir tehdit bulmadı. Gorev yoneticisinde gozume carpan tek şey var, ona da normaldir diyorlar ama ben yine de fotoğraf olarak koyacağım size. Daha sonra bir sure kullandıktan sonra birkac kere daha merakımdan aynı şeyi gorecek miyim diye restart attım ve ilginctir ki bir daha gormedim.
Tam olarak bugun yaşadığım her şeyi anlatmaya calıştım size.
Risk altında mıyım sizce halen? Eğer risk altındaysam neler yapmam lazım yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkurler.

Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 23,4 KB · Goruntuleme: 96