Experiment Z – Zombie Survival v3.1 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler uzerine guncel surumunu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını App Holdings studyosunun ustlendiği surukleyicilik ve oynanabilirlik bakımından başarılı bulduğum mukemmel bir oyundur. Aksiyon, macera ve FPS oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini duşunuyorum. Amacınız kontrolunu sağladığınız karakter ile bulunduğunuz arazi uzerinde zombilere karşı mucadele ederek hayatta kalmaya calışmaktadır. Experiment Z – Zombie Survival icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız mermi hileli, sınırsız benzin hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz ekipmanı-silahı satın alabilir, sonsuz mermi ve benzin ile duşmanlarınızın korkulu ruyası olabilirsiniz… Tehlikeli zombiler, guclu ekipmanlar, geniş oyun evreni ve dahası sizleri bekliyor. Experiment Z – Zombie Survival icinde cok oyunculu yani multiplayer mod mevcuttur gercek insanlara karşı mucadele edebilirsiniz. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Experiment Z – Zombie Survival Play Store’da 80.500’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Experiment Z – Zombie Survival MOD APK İNDİR
KURULUMU Experiment Z Zombie Survival v3.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Experiment Z 3.1 para hile apk : oyuna giriş yaptığınız paranıza bakmanız yeterlidir.
Experiment Z 3.1 mermi hile apk : oyuna giriş yaptığınız mermi miktarına bakmanız yeterlidir.
Experiment Z 3.1 benzin hile apk : oyuna giriş yaptığınız benzin miktarına bakmanız yeterlidir.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.