Birkac aydır TTNET'in tarifeye ek fiyatlandırmayla sunduğu, orijinal McAfee antivirus yazılımını kulllanmaktayım. Bugun Zemane anti-malware yazılımı ile malware taraması yaptım ve 103 adet malware tespit edildi. Buraya kadar her şey normal. Antivirus yazılımlarının bircok malwareyi tespit edemediğini coğumuz biliyoruz ve coğumuz antivirus yazılımlarına ek olarak anti-malware programları kullanıyoruz. Ama bulunan 103 virusun 100'e yakını McAfee dosyalarının icerisindeydi. Hepsini karantinaya aldım ve McAfee sistem cubuğunda artık gorunmuyor yani calışmıyor. Gorev yoneticisinden baktığımda McAfee ile ilgili sadece 3 tane program arkaplanda calışır vaziyette. Bu durumda izlemem gereken yol ne olmalı? Zemana taramasını yoksayıp McAfee kullanmaya devam mı etmeliyim? Sonucta parasını verip orijinal lisanslı olarak kullandığım bir program McAfee. Yoksa farklı bir antivirus programı mı tercih etmeliyim? McAfee'de gercekten malware mi var? Zemana bu konuda ne kadar guvenilir? Eğer antivirus yazılımını değiştirmemi onerirseniz hangi antivirusu kullanmamı onerirsiniz? Bu soruların cevaplarını bekliyorum, yardımlarınız icin şimdiden hepinize teşekkurler.