Ya bilirsiniz oss o kadar buyuk bir psikolojik olaydır ki efsaneler vardır onunla ilgili. O gun olanlar, oncesinde ruyada yaşananlar fln. Ben de bir iki efsane paylaşayım sizle dedim. Sizin de bildiğiniz, duyduğunuz efsane varsa oss ile ilgili, durmayın yazın, muhabbet olsunnnnnn!!!

Gelelim benim bire bir yaşayıp, şahit olduğum ilk efsanevari olaya;
Gecen sene oss zamanıdır. Soruların ortasına gelmişimdir, yani tam olarak hatırlamamakla birlikte sozel bolum bitmişti, sayısala başlıyodum galiba. Herneyse ben en on sıradaydım, bir sol arka sıramda oturan gozluklu, zayıfcana bir kız cebinden mendille poşete sarılmış bişey cıkardı. O an dikkatim sorularda değildi, esniyordum, tesadufen gozum carptı. Kalem sandım once. Bi actı abi kız, dolma ile sigara boreği 5 zeytinyağlı yaprak dolması, 2 sigara boreği! Arkadaşlar inanmazsınız diye yemin ediyorum, kız bi sigara boreği, iki dolmayı indirdi, hiiic bişey olmamış gibi devam etti ya. Tabi hafiif ve inceden bir dolma kokusu aldı etrafı ama kimse şikayetci olmadı bu durumdan. Hay sen nasıl soktun o sıkı aramadan o yemeği!

İkinci efsaneyi kuzenimden duydum, bileniniz vardır illaki.
Gencin biri sınava giriyor, sınav cok iyi gecmiyor, cıkarken icinde kazanamayacağında dair baskın bir his. Arabasının yanına varıyor, yerde sarı kola kapaklarından, ici havaya bakıyor ve yazılar tam da gencin okuma hizasında; Tekrar Deneyinnnnnnnn Cotonk! Cocuk icinden "durumu co guzel ozetledi" diyor

Şimdilik bu kadar, elimden geldiğince update edicem, siz de ekleyin, oss heyecanı nelere kadirmiş gorelimmm.. Saygılar.