TIKLAYIN GUZELİMİZİ BİRİNCİ YAPIN!!!!
Cin'in Hainan adasındaki Miss World guzellik yarışmasında kraliceyi internet oyları belirleyecek. Yarışmada Turkiye'yi 19 yaşındaki Nur Gumuşdoğrayan temsil ediyor. Bugun Turkiye saatiyle 15.00'e kadar "missworld.tv" sitesinden Turk guzeline oy verebilirsiniz.
107 genc kızın katıldığı Miss World'de dereceler ilk kez internetten verilecek oylarla belirlenecek. Bugun sonuclanacak yarışmada oylama işlemi bir haftadır devam ediyor.
Bu yıl, bilinen butun guzellik yarışmalarından farklı bir guzellik yarışmasına tanık olacağız... Cin'in Hainan adasında duzenlenecek "Miss World" yarışmasında juri olmayacak. Bugune kadarki tum guzellik yarışmalarından farklı olarak ilk kez, guzellerin alacağı derece juri uyelerinin değil, internetten oy kullananların oylarıyla belirlenecek.
Dunyanın farklı yerlerinden 107 genc kızın katıldığı yarışma bugun Turkiye saatiyle 15.00'te başlayacak. Ve yarışmanın başlamasına yarım saat kalaya kadar "missworld.tv" internet sitesinden oy vermek mumkun olacak. Oylama işlemi bir haftadır surerken, yarışmanın butun dunyada yaklaşık 2.4 milyar kişi tarafından izlenmesi bekleniyor.
Birbirinden guzel genc kızların yarıştığı yarışmanın favorisi Miss Avustralya Sarah Davies... Gecmişi 54 yılı bulan yarışmada bu yıl başka bir ilk daha gercekleşti. Havaalanında bavullarını kaybeden Avusturya guzeli Silvia Hackl hicbir yetkilinin kendisine bu konuda yardım etmemesi uzerine 10 gun kaldığı yarışma kampını, "Herkes farklı farklı kıyafetler giyiyor, ben on gundur aynı kıyafeti giymek zorunda kaldım" diyerek terk etti.
İşte oy kullanabileceğiniz adres:
http://missworldvote.streamos.com/voteform.php
!!!ONEMLİ!!!
OYUNUZUN SAYILMASI İCİN gercek bir e-mail adresi girip, mailinize gelen linki tıklamanız gerkiyor... Farklı maillerle bir kac kez oy kullanabilirsiniz..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Onemli!!! Turk guzele oy verin..