RAM 8GB 1300mhz Ekran kartı NVDIA GTX 760 İşlemci i5 2500
Arkadaşlar, resimde de belirttiğim gibi GTA V yukledim Epic Games'den. Acınca Rockstar Games Launcher yukluyor ve ınstalling Visual C++ 2015-2019 redistributables indirirken masaustu donuyor. Hicbir şeye de tıklanmıyor sebebi nedir? Sistemim orta seviyede cunku işletim sistemi değişmeden once oynamıştım ve oyun falan kasmıyor.

Miresdal dedi:
Arkadaşlar, resimde de belirttiğim gibi GTA V yukledim Epic Games'den. Acınca Rockstar Games Launcher yukluyor ve ınstalling Visual C++ 2015-2019 redistributables indirirken masaustu donuyor. Hicbir şeye de tıklanmıyor sebebi nedir? Sistemim orta seviyede cunku işletim sistemi değişmeden once oynamıştım ve oyun falan kasmıyor.
Genişletmek icin tıkla...

Arkadaşlar cozumu kendim buldum. Rockstar Games'in kurulu olduğu dosyaya girdim. Oradan Launcher dosyasına tıkladım. Oradan da redistributables dosyasına ve oradan da vcred dosyasına ve sisteminiz 64 bitse X64 olan setup U, 32 bitse X86 setup u kurun bilgisayarı yeniden başlatın ve Rockstar Games Launcher'ı acın durum cozulecektir ben oyle yaptım.