Aşağıda gonderdiğim ingilizce ceviride gorduğunuz grammer kelime ve imla hatalarını belirtirseniz sevinirim salıcakla kalın..
saygılar...
Askerlik, Eğitim ve Doktrin Komutanlığı, Uzaktan Eğitim Merkezi, Yedek Subay, Mart – Kasım 2004, ANKARA
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait eğitim ile ilgili belge ve yayınların, bir Elektronik Kutuphane oluşturacak şekilde toplanması, muhafaza edilmesi, askeri intranet ortamı uzerinden tum TSK personelinin istifadesine sunulması, yonetilmesi ve devamlılığının sağlanması. TSK personelinin Uzaktan Eğitimi kapsamında askeri intranet uzerinden yapılan kurslar icin gerekli web tabanlı platformların (sanal sınıf) hazırlanması ve kullanımının sağlanması.
The military profession, Education and Doctrine Commandership, Remote Training Centre, by officer, March – November 2004, ANKARA
Documents and publications interested in education that belong to the Land Forces Commandership is collected and kept in manner Electronical Library, and these documents is presented to the staff of Turkish Armed Forces over the military intranet directed and supplied continuiting, In scope of Remote Training of Turkish Armed Forces, required for the courses that doing over the military intranet web based platforms (imaginary classroom) is prepared and supplied usage.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İngilizce Yardım