Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Sibel Can hayranları tarafından buyuk ilgi gordu. Şarkılarını soylerken izleyicileriyle de şakalaşan Sibel Can ‘Al beni de yanına' şarkısında İspanyol dansı etti. Dansıyla buyuk beğeni toplayan unlu sanatcının giydiği fıstık yeşili İspanyol kollu elbisesi de dikkatlerden kacmadı. Şarkılarına orkestra uyeleri eşlik ederken unlu sanatcı danslarıyla da mest etti. Konser sonrası Sibel Can hayranları sanatcıyı yakından gormek icin uzun sure kulis kapısında bekledi.
Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Sibel Can hayranları tarafından buyuk ilgi gordu. Şarkılarını soylerken izleyicileriyle de şakalaşan Sibel Can ‘Al beni de yanına' şarkısında İspanyol dansı etti. Dansıyla buyuk beğeni toplayan unlu sanatcının giydiği fıstık yeşili İspanyol kollu elbisesi de dikkatlerden kacmadı. Şarkılarına orkestra uyeleri eşlik ederken unlu sanatcı danslarıyla da mest etti. Konser sonrası Sibel Can hayranları sanatcıyı yakından gormek icin uzun sure kulis kapısında bekledi. Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Sibel Can yaptığı danslarla buyuk alkış topladı.
Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Sibel Can hayranları tarafından buyuk ilgi gordu. Şarkılarını soylerken izleyicileriyle de şakalaşan Sibel Can ‘Al beni de yanına' şarkısında İspanyol dansı etti. Dansıyla buyuk beğeni toplayan unlu sanatcının giydiği fıstık yeşili İspanyol kollu elbisesi de dikkatlerden kacmadı. Şarkılarına orkestra uyeleri eşlik ederken unlu sanatcı danslarıyla da mest etti. Konser sonrası Sibel Can hayranları sanatcıyı yakından gormek icin uzun sure kulis kapısında bekledi.
Sibel Can Bodrum'da tatilcileri coşturdu
Magazin0 Mesaj
●63 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Sibel Can Bodrum'da tatilcileri coşturdu