Arkadaşlar evimi ze hırsız girdi bir miktar para,babamın 6 şişe viskisi 20 yıllık her biri manevi değeri buyuk,Arkadaşlar Annem yengemlere gitmiş Saat 12 oğlen suları hırsız oğlen gupe gundur kapıyı acmış(kapı celik kapı bide) allahtan altınlar vardı bir miktar onları bulamamış,şimdi para vs altın onları saklamak icin bir yer soylermisiniz ( Banka ya yatırın diyeceksiniz ama para ne zaman lazım olcağı belli olmuyor cunku) Şimdi nere saklayalım para filan Ole biyer olsunki COk Akıllıca bir yer olsun, (Arkadaşlar staja gidiyorum 3 gun eve geldim Annem ağlıyo babam sinirli,İcin hem cız etti Hem mahalleye bağırmak kufur ettmek istedim yani cok kotu oldum ) Ciddi olarak cevap yazın lutfen,Polis filan parmak izi almış sozde sanki bulacak, bole devlet hırsızlık yapanı alıp salıverirse bole Oğle vakti evlere hırsız girer Herşey olur

yani evde 1 kuru sıkı var (dun 450 tl havalı tufek aldım allahtan onu almamış Daha atış yapmadım sıfır

) Şuan kapının onune doşek serdim bir elde kuru sıkı bir elde Havalı tufek bıcak vs nobet tutuyom ( Girmiceni biliyorum ama naparsın )

arkadaşlar Fikrinize ihtiyacım war Hırsızın bakmayacağı Yerler vs Soyleyin acill

Mağduruz .
Arkadaşlar diyelim ben evdeyim hırsız girdi onu duyup saklandın sona onu oldurdun veya yaraladım şuclu olurmuyum yoksa mevsi mudafa mı sayılır????
Teşekkurler şimdiden,aman siz dikkat edin bizim başımıza 2-3 defa geldi siz onlem alın lutfen Bole şeref siz adiler yuzunden İnsanlar mağdur oluyor..