Bodrum'da hem tatil yapan hem de sahne alan Yeşim Salkım onceki gun Cem Ozer'in işlettiği Akyarlar'da bulunan Porto Bianco'da objektiflere takıldı. Gazetecilerle sohbet eden Salkım, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı.
Aleyna Tilki'nin sacmaladığını soyleyen Yeşim Salkım “Şohret olmak o kadar onemli bir şey değil. Mimar, avukat veya doktor gibi bircok meslekte de unlu olabilirsiniz. Fazla ilgiyi seven insanlar vardır. Sokaktaki ilgiyi de istiyorlar herhalde. Allah yollarını acık etsin. Beğendiğim ve dinlediğim şarkıcı cok var. Aleyna Tilki'nin cok iyi şarkıcı olduğunu duşunuyorum. Cok iyi şarkı soyluyor. Cok genc arada sacmalıyor. O yaşlarda bizler de sacmaladık” ifadelerini kullandı.
"Dengeleri değiştireceğim"
Kitap cıkarma hazırlığı icerisinde de olduğunu soyleyen Yeşim Salkım, “Kitabım cıkıyor, Ekim veya Kasım ayına yetiştirmek istiyorum. Gun gectikce konular arttıkca kitap da uzuyor. Kendimi anlatıyorum. Masal tadında bir kitap olacak. Bir insanın kendi biyografisini yazmak cok zordur. Genel bizim hayatımızı anlatıyorum. Kendi hayatım, şohret başa dert midir? Yaşadıklarımız, hayal kırıklıklarımız, gunahlarımız, sevaplarımız. Bu ulkede doğru olarak bildikleri ve ama doğru olmayan gercekler. Benim hayat hikayemin icerisinde yaşadığım bir evlilik var. O evlilikte medya dunyasından bir insanla olmuştum. Bir medya patronuyla 6 yıl gecirdim. 6 yıl icerisine de medya sektorunun aslında ne kadar bir illuzyon olduğunu, bunun arkasında neler yaşandığının canlı şahidiyim. Yaşadığım, gorduğum şeyleri anlatacağım. Bu odul torenlerinden bahsedeceğim. Sahte odullerden bahsedeceğim. Plak şirketlerinin birbirlerini nasıl kayırdıklarını anlatacağım. Biraz dengeleri bozacak bir kitap olacak. Halkın yanlış yonlendirildiğini duşunduğum icin biraz dengeleri oynatacağım” şeklinde konuştu.
"Şeyma Subaşı'na uzuluyorum"
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hakkından da konuşan Salkım, “Ben artık Şeyma Subaşı'na uzulmeye başladım. Cunku cok genc yaşta yaptığı bazı hataların bedelini cok ağır oduyor. O da cok guclu bir adamdan ayrıldı ve biraz basının da fazla ustune gittiğini duşunuyorum. Asla Şeyma taraftarı bir kadın değilim. Tam tersi evlendiklerini de ve oncesinde de Şeyma ile ilgili duşuncelerimi her yerde soylemişimdir. Kitap yazması icin cok erkendi. Bence duygularını anlatmaya calıştı. Biraz daha bekleyebilirdi. Maalesef o suslu dunyanın onu nasıl gozardı ettiğini, nasıl dışladığını, Acun ile evliyken onun etrafında olup da şimdi arkalarını nasıl donduklerini ben cok net gorebiliyorum. Eminim ki bunu kendisi de goruyordur. Ye kurkum ye hikayesini yaşıyor Şeyma. Yaptığı doğru değildi ama cok da gencti” dedi.
Eren Ayhan
Yeşim Salkım: 'Aleyna Tilki arada sacmalıyor'
Magazin0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Yeşim Salkım: 'Aleyna Tilki arada sacmalıyor'