Belki yoruma sunulmuştur. Sunuşmuşsa ozur dilerim, silinebilir konu.
Arkadaştan gelen maili yorumsuz yazıyorum ve resmi ekliyorum. Bana gore ecdadının uğruna doktuğu kanı dahi para uğruna değişenler var. Dikkat edin bir de tur duzenliyor herkes gorsun bunu ben de yan cebimle uğraşayım diyor. Gercekten de buyukelcilik ne yapıyor orda yoksa bu da sanatsal ozgurluğemi giriyor. Danimarkanın sınırsız basın ozgurluğu dediği gibi mi bir ozgurluk var Malta'da?
..............................
Malta'nın "Vittorisa" bolgesinde bir gezi icin giden Temucin Kızıltan isimli Turk genci ve arkadaşları tarafından cekilen resimde, bir papazın doğum gunu nedeniyle dikilmiş bir heykel gorunuyor, ancak ayaklarının altında Turk bayrağı var.
Malta ile Turkiye Cumhuriyeti'nin ne alıp veremediği olmuş ki bu beyaz
sakallı ama kara ruhlu insanın ayakları altına serilmiş bayrağımız?.Buraya akredite Buyukelciliğimiz bu konu ile ne kadar alakadar olmuş acaba? Butun yıl boyunca tatil turizmi icin gazetelerimizde carşaf gibi ilanları cıkan, Malta'ya tur duzenleyen tur operatorleri acaba bu heykellerden haberdar mı? Para kazanma uğruna bile bile yapıyorlarsa cok yazık.

Eğer bu turizme balta vurmayalım diye ses cıkartılmıyorsa KALPLERE BALTA VURMUŞLAR bırak turizmleriyle ve turistleriyle milli bayramları kutlasınlar derim. Turu sağlayanlar gitmeyin kardeşim başka yermi yok, ordan alacağın parayı da kazanma.