Gizem Zor, Amerika'da cocuk gelişimi uzerine universiteyi bitirmiş. Asıl mesleği anaokulu oğretmenliği. Kocası Arda Zor ile birlikte Kapadokya'da Rox Cappadocia adında butik bir otel işletiyorlar. "Onceleri yakın cevrem beni takip ediyordu. Kızımız Alya doğduktan sonra bizi takip edenler ve aile hayatımızı sevenler oldukca artmaya başladı" diyor. Cift seyahat etmeyi cok seviyor. 1.5 ve 3.5 yaşlarındaki kızları da onlara uyum sağlıyor. Paylaştıkları fotoğrafların yuzde yuz doğal olduğunu soyluyorlar. Doğal olmazsa samimi de bulunmayacağını duşunuyorlar.
400 bine yakın takipcisi ile instagramın en gezgin ve sevilen fenomenlerinden olan Gizem ve Arda cifti işlerinden fırsat buldukca başka ulkelere seyahat ederek o ulkenin tum guzelliklerini gorulmesi gereken yerleri ve nerede kalınır neler yenilir gibi turlu turlu bilgiler vererek hem takipcilerin merakını gideriyor hem de gittikleri ulkelerin fotoğraflarını videolarını cekerek yurt dışında ulke gormek isteyenlere ışık tutuyor.
Instagram'da en cok tanınan ve sevilen fenomenlerden biri olan Zor Cifti, “Cizginizi koruyabilmek icin her gun farklı şeyler yapmanız gerekiyor. Bir noktada tıkanmaktan korkmuyor musunuz?” sorusuna ise, “Aslında cizgimi korumak icin ozel bir şey yapmaya calışmıyorum. İlk paylaşımımdan beri sadece kendim olmaya ve yaşadığım hayatı olduğu gibi yansıtmaya calışıyorum. Zaten cok eski takipcilerim de beni takip ettikleri gunden beri hep aynı cizgide bir 'Gizem Zor' gorduklerini soyluyorlar. Kariyer olarak cevaplayacak olursam da benim paylaşımlarımda her gun bir reklama rastlayamazsınız. Markalar ve işbirlikleri konusunda oldukca seciciyim. Kendim kullanmadığım, deneyimlemediğim bir urunu asla reklam yapmak uğruna takipcilerime sunmuyorum. Sadece kendim olmaya calışıyorum. İlk gunden beri de fenomen olmak gibi bir hayalim yoktu. Fotoğraf cekmekten, yaşadığım hayatı paylaşmaktan, takipcilerim ile iletişim halinde olmaktan, hatta onlardan bir şeyler oğrenmekten mutluluk duyuyorum” diye cevap verdiler.