WW2 Strategy Commander v2.5.1 PARA HİLELİ APK, strateji, savaş ve askeri yonetim oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını JOYNOWSTUDIO studyosunun ustlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız askeri birlikler ile bulunduğunuz toprakları korumak ve duşmanlarınızla mucadele edip sınırlarınızı genişletmektir. WW2 Strategy Commander icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız madalya hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfin sonuna kadar cıkarabilir, askeri birliklerinizi geliştirip, tum generallere sahip olabilirsiniz. Uzun suren savaşlar, farklı yeteneklere sahip askeri birimler, fethetmeniz gereken şehirler ve dahası sizleri bekliyor. WW2 Strategy Commander v2.8.5 surumunde yeni seviyeler eklenmiş olup, hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. WW2 Strategy Commander Play Store ’da 32.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

BİLGİLENDİRME : hileyi kullanabilmek icin kurulum kısmındaki UYARIYI okuyunuz.
WW2 Strategy Commander v2.8.5 MOD APK İNDİR – 77MB
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
Kurulumu UYARI : oyun icinde eğitim moduna uyarak devam edin, bolumleri gecebilmek icin birliklerinizin tum binaları işgal etmesi gerekiyor, işgal ederken tank veya diğer aracları kullanmayın, yayan askerlerinizin binalara giriş yapması gerekiyor.
WW2 Strategy Commander v2.8.5 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
WW2 Strategy Commander 2.8.5 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
WW2 Strategy Commander 2.8.5 madalya hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.