Football Manager 2021 Touch v21.1.2 FULL APK, futbol menajerlik ve takım yonetim oyunlarını seven hocalarım icin ekleme gereği duyduğum yapımcılığını dunyaca unlu SEGA firmasının ustlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız menajer karakter ile başında bulunduğunuz takımı en iyi şekilde yonetmek, maclara cıkmak ve rakip takımın kalesine topları yollamaktır. Detaylı mac yonetim sistemi, yuzlerce takımından binlerce futbolcu, kariyeriniz, teknik adamlar ve dahası sizleri bekliyor. Football Manager 2021 Touch v21.1.2 surumunde herkes icin indirilmeye sunulmuştur. Grafikleri 2D – 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Football Manager 2021 Touch Play Store’da 189.99TL’dir, yeni olduğu icin pek indirilmesi yoktur. TURKCE dil desteği mevcuttur.
Oyunumuzdan Goruntuler

UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmanız gerekiyor, aksi halde acılmaz – hemen kapanır. Bu oyun icin RAR dosyasını Android/DATA icine cıkarmanız gerekiyor. (Android/OBB DEĞİL)
Futbolcu isimleri gercektir.
Vivo iQOO Monster, OnePlus 3T, OnePlus 5T, OnePlus 6, Samsung Galaxy S20 Plus sorunsuz oynayabiliyorum.
Football Manager 2021 Touch v21.1.2 FULL APK İNDİR – 78MB
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
Football Manager 2021 Touch v21.1.2 DATA İNDİR – 1.7GB
Kurulumu Football Manager 2021 Touch v21.1.2 DATA dosyamızı indirip rardan cıkaralım “com.sega.score.touch” ve Android/DATA klasorune atalım.
Football Manager 2021 Touch v21.1.2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.