3- 4 gundur bu sorunu yasıyorum. Bahcemde bir adet eski bir lamba yuvası ve genel bir sigorta kutusu bulunuyor. Sigorta kutusu degıstırelı 6 ay oldu. Lamba yuvasını da kendım 2 yıl once baglamıstım ve sıyah bantla kabloları toplamıstım. Neyse yagmurlar basladı bu sene aralıksız yagıyor. Bir aksam patlama sesi gelmeye basladı bahceden anlamsız bir şekilde. Lamba patlama sesine cok benziyor .(2 yıldır boyle bır patlama sıkıntısı yoktu.)
Lamba patladı sandım ama yok calısıyor yanık kokusuda yok. Sonra aralıksız pat sesi gelmeye basladı. Ben basında beklerken olmuyor tabii. Ama lamba hala calışıyor. En sonunda tum evın sigortası attı. Bende lambayı yuvadan soktum. Patlama sesleri kesildi tekrar taktım ama yıne basladı. Sorunun yuvadan oldugunu dusundum ve lambayı takmamaya karar verdım. Ama aradan 2 gun gecti yagmur kesıldı sımdı lambasız halde hala patlama sesi geliyor. Sigortadan mı yoksa lamba yuvasından mı anlamıyorum. 3 tane kablodan boyle bir sesin cıkması normal mı? Yoksa bu sesi sigorta kutusu mu cıkarıyor?
Evin bahcesinden gelen patlama sesleri
Elektrik & Elektronik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Elektrik & Elektronik
- Evin bahcesinden gelen patlama sesleri