Death Park 2 v1.0.5 MERMİ HİLELİ APK, korku, macera, aksiyon turundeki oyunları seven hocalarım icin ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Euphoria Horror Games firmasının ustlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolunu karakter ile bulunduğunuz urkutucu kasabada kardeşinizi kurtarmak ve cıkış yolunu bulmaktır. Death Park 2 icinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani gercek parayla satılan tum ozelliklerin kilidi acık, sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, tum bolumlerde oynayıp, yaratıklara karşı ustun olabilirsiniz. Farklı silahlar, bulmanız gereken eşyalar, tehlikeli bir palyaco ve dahası sizleri bekliyor. Death Park 2 v1.0.5 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Death Park 2 Play Store ’da 3.000 ’den fazla indirilmiştir. TURKCE dil desteği mevcuttur.
Oyunumuzdan Goruntuler

Death Park 2 MOD APK
Kurulumu Death Park 2 v1.0.5 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Death Park 2 1.0.5 hile apk : oyun icindeki gercek parayla satılan tum bolum ve ekipmanların kilidi acıktır.
Death Park 2 1.0.5 mermi hile apk : oyuna giriş yaptığınızda mermi miktarına bakmanız yeterlidir.
Death Park 2 1.0.5 yardım seti hile apk : oyun icinde can doldurmak icin kullanılan yardım seti sayınız sınırsızdır.