Groovepad v1.8.1 KİLİTLER ACIK APK, muzik ve ritim oyunlarını seven hocalarım icin guncel surumunu ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Easybrain studyosunun ustlendiği Android platformunun vazgecilmez oyunlarından birisidir. Amacınız ceşitli muzik turlerinden secim yapmak, uygun ritim ve ses tonlarıyla kulağa hoş gelen ses kayıtları oluşturmaktır. Groovepad – Music & Beat Maker icinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gercek parayla satılan tum muziklerin, ozelliklerin kilidi acık şekilde sunuyorum bu sayede uygulamanın keyfini sonuna kadar cıkarabilir, kendi kayıtlarınızı oluşturabilirsiniz. Kaliteli ses tonları, mp3 dosyası olarak kaydetme imkanı, farklı turlerden muzikler ve dahası sizleri bekliyor. Groovepad v1.8.1 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Groovepad Play Store ’da 1.200.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Groovepad MOD APK
Kurulumu Groovepad v1.8.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Groovepad 1.8.1 hile apk : uygulama icindeki tum muziklerin ve seslerin kilidi acıktır.