Merhabalar, ben bu uygulamayı ilk indirdim ama kurulumun ortasında mavi ekran hatası verdi -daha once bilgisayarımda hic boyle bir şey olmamıştı- ardından kapandı. Tekrar actım bilgisayarı BlueStacks X ve 2 simge daha masaustumde oluşmuştu. Ne olur ne olmaz diye sitesindeki temiz kaldırma yontemini uyguladım ve tekrardan yukledim. Bu sefer ilk defada yuklenen o 2 simge yoktu. Uygulamayı acıyorum ve uygulamada googleplay kısmına hic girmediğinden oyun da ekleyemiyorum. Ayrıca uygulamada App kısmı da tepkisiz yani acılmıyor. Haliyle android telefonumla eşleyemiyorum da. Ayarlar kısmı da yok. Herhangi bir hata da vermiyor. 2-3 defa sildim en son BlueStacks 10 versiyonunu da indirdim kurdum ancak yine aynı yine aynı. Ne yapacağımı bilemedim.
Duzenleme:
Uygulamayı kendi kafama gore temiz kaldırma işlemi yaptım - tek tek dosya avladım bilgisayarda- tekrar kurulum yaptım. Kurulum da tekrardan o 2 fazladan simge BlueStacks 5 Multi-Instance Manager ile BlueStacks 5 gorundu. -Tamam bu sefer oldu! diyordum ki bilgisayar tekrardan mavi ekran hatası verip kendi kendine yeniden başlatıldı ve ekranda

C:Program Dosyaları(x86) da bir dosya var ve bu dosya bilgisayarın duzgun calışmasına engel. O dosyanın ismini gel Program1 yapalım sorun cozulcek. Tamam mı?
Diye ileti geldi Tamam dedim. Şimdi program acılıyor ancak yine App ve GooglePlay tepkisiz.

Ben bunu nasıl kuracağım ya ?
-BİOS dan Sanallaştırmayı acmak lazımmış. Ben bu kadar pimpirikli uygulama gormedim ya. Madem boyle bir sorun var uyarı olarak yazsana indirme bağlantısının altına