Merhaba arkadaşlar. Bu ve şu konularda belirttiğim gibi, senelerdir bir FPS duşmesi sorunu yaşıyorum. Sorunun neden olduğunu sanki anladım gibi, HWMonitor'den oyun oynarken takip ediyorum. Oyun normal şekilde ilerlerken ekran kartım, 90-110 arası Watt elektrik tuketiyor. Ancak FPS duşmesi veya diğer adıyla stuttering olunca, bu 90-110 olan değer bir anda 60'a, 40'a, hatta drop daha şiddetliyse 25-30 aralığına kadar duşuyor. Bu 1 saniyede oluyor ve geri yukseliyor ama sık sık oluyor ve sinir bozucu. Ben sırf bu sorun yuzunden tum parcaları birbirinden farklı, farklı firmalardan alınmış 3 bilgisayar denedim ama nafile. Bazı yabancı forumlarda ve birkac Technopat konusunda, voltajın aniden duştuğu, bu yuzden Watt kullanımının azaldığı, bu yuzden de FPS duşmesi olduğu yazılmış. Bunu da bazı insanlar voltaj regulatoru veya UPS ile cozmuş. UPS biraz butceme ağır gelir, bir voltaj regulatoru almak istiyorum. Sadece kasamı ve monitorumu bağlayabileceğim (monitor olmasa da olur) bir regulator onerisi yapar mısınız? Ben şu an bunu duşunuyorum; Schneider Electric APC LS1500-RS 1500VA/750W 3 Schuko Cıkış Otomatik Voltaj Regulatoru ama onerileriniz varsa dinlerim, fiyat duşerse daha iyi olur . İyi forumlar.