Boş zamanlarımda elektronik ile uğraşmayı severim ve elektronik calışmalarımda guc kaynakları gerekiyor ve onlar da pahalı.
Benim amacım guc kaynağını kendim yapmak ama yaparken uygun trafoyu bulamıyorum. Yaklaşık 500W 600W civarına bir ferrit trafo arıyorum yanında 200W'lık kucuk trafo arıyorum fakat internette pek bulamıyorum. Bulduklarım Aliexpress'te ve cok fahiş fiyattalar. Hem boyle uygun fiyata bulabileceğim hem de ekonomik ve verimi guzel olan(400-500KHZ aralığında arıyorum.)Trafo link ile onerebilir misiniz?
Aradıklarım.
500-600W'lık ferrit trafo.
200W'lık kucuk ferrit trafo.
Her ikisi de 400 500 KHZ ye dayanabilecek ve guclu bir şeyler olsun.
ETD59 ferrit cekirdek buyuk guc SMPS trafo transformador trafo|Transformers| - AliExpress ETD59 ferrit cekirdek buyuk guc SMPS trafo transformador trafo,Cin'den ve diğer ulkelerden urun satın alın. Ustelik ucretsiz gonderim, sınırlı indirimler, kolay iade seceneği ve muşteri garantisi gibi ozelliklerden de yararlanabilirsiniz! ✓ Ucretsiz Kargo Worldwide tadını cıkarın! ✓ Sınırlı...
EE55/55/21A trafo bobini PC40 ferrit cekirdek - AliExpress Home Improvement EE55/55/21A trafo bobini PC40 ferrit cekirdek urununu Aliexpress'den US $15.50 karşılığında satın alın. Daha fazla Home Improvement, Electrical Equipments & Supplies ve Transformers urun bulun. ✓Dunya Capında Ucretsiz Gonderimin Keyfini Cıkarın! ✓Sınırlı Sureli İndirim ✓Kolay İade.
Bu gibi trafolara ne kadar guvenebilirim?
Ha unutmadan eski guc kaynaklarında bulunan sac bobinleri nasıl bulabilirim bilen var mı?