“Zoraki Kral”, “Sefiller”, “İşkence Okulu”, “Danimarkalı Kız” gibi yapımlardan tanıdığımız Oscarlı yonetmen Tom Hooper’ın Yonetmenliğini ustlendiği unlu “Cats” muzikalinden uyarlanan filmden yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.
“Merakla beklenen “Cats” uyarlaması yıldız dolu oyuncu kadrosu ile de dikkatleri uzerine cekiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Idris Elba, Rebel Wilson, Ian McKellen, Judi Dench, Jennifer Hudson, James Corden ve Taylor Swift gibi gozde isimler yer alıyor. T.S. Eliot eseri ve Andrew Lloyd Webber muzikalinden uyarlanan filmin senaryosunu ise “Cats”in Oscarlı yonetmeni Hooper, Lee Hall ile birlikte kaleme alıyor.
Yuksek kalite de efektler ile, gorsel de bir şolen sunacak olan filmde, kostum ve makyaj yerine VFX adı verilen bir gorsel efekt teknoloji kullanılacak.
“Cats” ulkemizde de tum dunya ile neredeyse aynı anda 20 Aralık 2019 tarihinde vizyondaki yerini almış olacak. “Cats”ten yayınlanan ve kamera arkası goruntulerinde yer aldığı son tanıtım videosunu yukardan izleyebilirsiniz.
Cats Uyarlamasından Yeni Bir Tanıtım Videosu Geldi
Sinema0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Cats Uyarlamasından Yeni Bir Tanıtım Videosu Geldi