Oyunu onceden 2 kere yukleyip sildim ve 2. yukleyişimde para hilesi yaptım ve YouTube'dan hızlı araştırma, uretim vb. hilesi yaptım yani superpower 2'nin common dosyasını adamın bize verdiğiyle değiştirdim sonra oyunu sildim dun yukledim yine aynılarını yapacaktım fakat bu sefer common dosyasını kendim yaptım cunku adamın verdiği link kapanmıştı ulaşamadım adamın videoda gosterdiklerini yaptıktan sonra girdim bayağa geliştim her şeyi aynı yaptım sonra bu yavaş yavaş joshua.exe calışmayı durdurdu hatası vermeye başladı fakat uyarıyı kapattığımda oyun kapanmıyor sadece menuye gidiyordu ve kaydetmediğim şeyler kayboluyordu yani en sonki Save'den devam ediyordu bugun tekrar girdim yine oynuyorum yarım saat oldu oynamaya başlayalı 10 dk gecti yaptı yine ama alıştım Save yapıyordum bitiyordu ama bu yazıyı yazmadan 2-3 dk once sırayla hata vermeye başladı joshua exe calışmayı durdurdu diyor kapatıp oyuna giriyorum 10 sn sonra yine yapıyor 5 kere yaptı araştırdım ama İngilizce sayfalar falan vardı ki onlarda konuyla alakalı olduğunu duşunmuyorum problemi nasıl cozerim?