Ekran kartı Gtx 940 MX İşlemci İntel Core İ7-7500 2.7 GHz
Arkadaşlar merhaba.

Bayağıdır ETS 2 oynamıyordum, hatta bilgisayarı bile acmıyordum, en az 2 ay falan acılmadı bilgisayar. Bugun bir oynayayım dedim, ETS 2'ye girdim, ilk bir şey yoktu, daha sonra oyun aniden boyle bozuldu ve kapandı.

Dedim herhalde modlardan oturudur, o kadar guncelleme falan gelmiş, modlar artık desteklenmiyordur dedim, ve cok fazla mod vardı. Modları falan sildim olmadı. Steam ac kapa yaptım olmadı. PC'nin guncellemesi vardı, yaptım, olmadı. Ulan dedim virus falan mı var bu ne dedim, (zaten virusten olamaz, oyle olsa komple monitor bozuk olur, ama sadece bu bozulmalar oyunda oluyor.) Gittim PC'yi taradım olmadı. Bu dedim boyle olmayacak, oyunun dosyalarını doğrulayayım dedim, olmadı. Eski guncellemelerden birisine gectim olmadı. Artık dedim bu boyle olmaz, oyunu sildim, geri yukledim yine olmadı. Duşunuyorum ne yapabilirim diye, aklıma ekran kartından olabileceği geldi. Gittim ekran kartımı guncelledim ama maalesef. Sonra aklıma DirectX'ten falan mı olmuyor dedim, acaba artık desteklemiyor mu diye duşundum, baktım oyunun istediği DirectX surumune 11, benimkisi 12. DirectX'ten de olamaz yani. Benim ne yapmam lazım bir akıl verin bana. Aklıma ne geldiyse yaptım yine de olmadı cıldıracağım artık.

Hadi iyi gunler.

Dosya Ekleri Screenshot_39.png 1,7 MB · Goruntuleme: 30

Screenshot_40.png 1,9 MB · Goruntuleme: 32

Screenshot_41.png 1,6 MB · Goruntuleme: 31

Screenshot_42.png 2,6 MB · Goruntuleme: 31