Ben bir sure once PES 2016 oynamaya başladım ve myClub 2016 da cok guzel online maclar yaptım fakat hilesiyle ezberiyle iyisiyle kotusuyle bunların yuzde 80'i hatta daha fazlası yabancı oyunculardı... Bu sene PES 2017'ye gecince ustume akın akın yerli kullanıcılar yağmaya başladı... Şu ana kadar yaklaşık iki yuz tane mac yaptıysam bunların yuzde 40'ı gecikmeli yuzde 40'ı hileli yuzde 10'uysa oyunu denemeye gelen kullanıcılardı... Hepsi de Turk'du... Burada Turk oyuncuları eleştirmiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın tam tersine nadir derecede cok iyi oyuncular ve cok duzgun oynamaya calışan arkadaşlarda var fakat ozellikle Steam tartışmalarında gorduğum Kufurler - Hakaretler - Usulsuzlukler bu oyunu yerli tabanda oynamaya musaade etmiyor. Hatta bugun hakaret yuzunden bir arkadaş savcılığa suc duyurusunda bulunup başka bir oyuncudan resmi anlamda şikayette bulundu. Dilekcelerini de sitede yayınladı.. Yaş itibariyle de biraz buyuk sayılırım ve cok iyi bir oyuncu değilim... Amacım sadece yerli kullanıcılarla eşleşmeden iyi olsun kotu olsun sadece yurtdışından oyuncularla karşılaşıp orta segment maclar yapabilmek... Cunku yabancı oyunculara acıldığınız zaman dunyanın her yerinden farklı farklı insanlarla eşleşebiliyor ve oyun icinde surekli yeni sistemlerle yeni hareketlerle karşılaşabiliyorsunuz... Şu anda izlediğim kadarıyla TR'deki kullancıların yuzde 80'i surekli aynı hareketleri aynı hileleri aynı cirkinlikleri kulanmaktan başka bir şey yapmıyor.... Network konusunda uzman değilim ve net bir cozum bulamadım... Cozum aradığım sorular ise şunlar:
- Konaminin TR'ye ayırdığı IP adreslerini tespit edebilir miyim ?
- IP adreslerini tespit ettikten sonra ADSL ayarlarından butun yerli oyuncuları port ayarları doğrultusunda engelleyebilir miyim ?
- Yada kendi IP adresimi değiştirip oyun sunucusundaki konumumu değiştirebilir miyim ?
Hile konusunda Arap yarımadası bayrak flamayı onde goturuyor ardından Mısır derken Turk'lerde yelkenler fora bu oyunu berbat etmek icin kufur kıyamet arkadan bağıra bağıra geliyorlar... Oyunu yılbaşında aldım ve o gunden beri de maalesef bir cozum bulamadım.
Konaminin port hakkındaki onerisine gelince oyunu sorunsuz bir şekilde oynamanız icin sizden 5739 portunu acıp statip ip almanızı istiyor... Konuya hakim olan arkadaşlar zaman ayırıpta yardımcı olursa cok sevinirim. Yorumlaırnız icin şimdiden cok sağolun...
PES 2017 Turkiye Sunucularını Engelleme
Oyun Yardım0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- PES 2017 Turkiye Sunucularını Engelleme