Cozemediğim ve artık cozulmesinin imkanının kalmadığını duşunmeye başladığım bir hatadan bahsedeceğim...

Dead by Daylight adlı oyunu daha yeni cıktığında almıştım oyunu şu zamana kadar doğru duzgun oynamadım... Guncellemeler falan gelince heves ettim oynamak istedim. Oyuna girdiğimde aldığım şu hata baya tadımı kacırdı baş edemedim ilk defa forumlarda bir şeyin cevabı icin konular acmaya başladım... Ama bu konuyu daha once 2 foruma yazdım. Yazdığım forumların birisinden bir kac cevap, cozum onerisi geldi. Onları denedim olmadı diğer forumdan bir cevap bile alamadım umarım burada oyle olmaz

Neyse cok uzattım sorunuma gelince... Oyuna girdikden ve tanıtım videosu vs. gectikten sonra şu hata geliyor:

INIALIZATION ERROR The game has initialized incorrectly and may not save your game. Restarting your game may resolve the problem.

Yani oyun ilerlemen kaydedilmeyecek oyunu baştan başlat falan diyor. Her neyse zaten oyunu baştan başlatmak sorunu cozmuyor

Oyunu normal şekilde oynayabiliyorum sorun olmuyor ama ilerlemem kayıt edilmiyor... Oyunu kapatıp actığımda her şeye sıfırdan başlamış oluyorum

Hatanın ekran goruntusu:

Hatayı cozmek icin neler yaptım:
- Oyunu sildim, yukledim.
- Nick name'deki sembolleri falan kaldır dediler ondan kaynaklı olabilirmiş kaldırdım.
Bunlar dışında birkac şey daha denedim ama olmadı hata halen gelmeye devam ediyorYardımlarınızı bekliyorum.

Buradan Sn. Recep Baltaş ve Ali Gungor'e de sesleniyorum duyun sesimi Yardım edin lutfen