Bir gul ekin,
Ama bu sefer kalbinize ekin bu gulu.
Bir sevda tutun,
Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.
Bir hayal kurun,
Mutluluk vadisinde, gul bahcesinde, sevgi şehrinde, insanlara huzur sacan, mutluluk yayan, insanların kalbinden huznu alıp yerine sevdayı, sevgiyi, aşkı, ALLAH (cc) aşkını yerleştiren bir yerin hayalini kurun…
Bunlar hayal ama mutluluk uzakta değil ki…
Aşk, sevda uzakta değil ki…
Kapatın kalbinizi madde Âlemine, acın gonlunuzu mana Âlemine, cıkın seyahate…
Ama bu seyahat madden uzak, gul bahcesinde, sevda mahallesi, aşk sokağı,
NamazgÂh hanı, seccade doşeğinde gozyaşlarıyla ıslanan seccadenizin ustunde…
Otelere adım atın, Cırpın kanatlarınızı, ucun goklere, varın semalara, tanışın peygamberlerle, uzanın goklere yaklaşın cennete, girin Sidretul muntehaya, hani me’va cennetinin yanında, icin orda gozyaşlarıyla doldurduğunuz mana sutunu, işte bakın sevgiliniz tam karşınızda, sizlerin selamını bekliyor mukabele etmek icin. Şahitler de hazır sizlere tanıklık etmek icin.
Daha ne beklersiniz işte geldiniz kab-ı kavseyne hadi, şimdi işte alın seccadenizi, acın kalbinizi, dokun gozyaşlarınızı, varın sevgilinizin yanına, sevgilinize yalvarın, yakarın affınızı ve affımızı isteyin. Sevgililer naziktirler bir şey istendiği zaman geri cevirmezler. Hadi sunun dualarınızı, goz pınarlarınızdan ayrılan mana sutunun, mana Âleminde ki yukselişinizin yanında…
Daha ne beklersiniz işte sevgili bizleri bekliyor…
Evet, şimdi işte yalvarıyorum ve yalvaracağım
Ey benim sevgilim, Rabbim yalnız sana yalvarır ve yalnız senden dilenirim
Rabbim bizlere senin sevgini, senin aşkını tatmak ve bu tatla son nefesimize kadar yaşamak ve senin aşkınla senin huzuruna varmak nasip eyle.
Amin
Bir sevda tutun,Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.
Dini Bilgiler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Bir sevda tutun,Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.